Maarten

Zodra hij de intussen vertrouwde ruimte binnenstapt, knipt Maarten de algemene verlichting aan. Waar het saunacomplex tijdens de openingsuren gehuld is in een warme gloed sfeerverlichting, branden nu de felle lampen bovenaan het plafond. Hij kijkt tevreden rondom. Als afdelingshoofd en hoofdmasseur van dit gedeelte binnen het Castle of Kink, is het zijn verantwoordelijkheid om de ruimte netjes, verzorgd en uitnodigend te houden. Na zijn vroegere vertrek gisterenavond delegeerde hij een aantal taken aan zijn collega’s, hetgeen allemaal netjes was uitgevoerd. Rondom het zwembad werd het duidelijk gedweild. De loungebanken waren netjes en stapels nieuwe handdoeken lagen al in de open kasten die tegen de linkse muur staan. Hij zet zijn tas achter de toog naast de inkom en zwiert zijn jas over de toog heen voordat hij aan zijn vaste routine begint. Eerst de sauna’s opzetten en een eerste keer opgieten, vervolgens het kleine watervalletje van het zwembad weer activeren om daarna de drie jacuzzi’s te laten vollopen met heerlijk warm water. Eenmaal zijn ronde gedaan, neemt hij het afsprakenboek dat achter de toog ligt en bekijkt de planning van vanavond, zodat hij alvast de eerste massagetafels klaar kan zetten.

Nog tien minuten voor opening en Kelly en Anna zijn net toegekomen. In de personeelsruimte kleden ze zich om voor een avond verwennerij. Ook Maarten begeeft zich naar de personeelsruimte, waar hij zijn comfortabele jeans, grijze T-shirt en pull opbergt in zijn kastje en inwisselt voor zijn lederen broek, die hij losjes vooraan vastbindt. Hij neemt het flesje olie van Anna aan en wrijft zijn gespierde bovenlichaam in, zodat het verleidelijk glanst en glimt. Kelly, die zoals altijd een fijne, zwartkanten body draagt, moet lachen wanneer ze hem aanstaart.
‘Jezus Maarten. Zo’n lichaam nog extra in de spotlight zetten, dat is gewoon een zonde.’
‘Waarom?’
‘Waarom? Durf je dat nog vragen?’ Ze moet hartelijk lachen. ‘Jij hebt verdorie het lichaam van een Griekse god die ontsnapt is uit de hemel en geen interesse in vrouwen. Jij bent een zonde op twee benen waar we niet van mogen proeven.’
‘Kom gerust op mijn tafel liggen, ik geef je alles wat je nodig hebt.’ Hij voegt er een speelse knipoog aan toe.
‘Nha, ik weet dat je daar liever een knappe man hebt liggen.’
‘Dat is waar.’
‘Iemand in het bijzonder, trouwens?’ Meteen brengt Maarten zijn dominante kant naar boven om die vraag in het kiem te smoren.
‘Nee, niemand. Het vrijgezellenleven bevalt me perfect.’ Anna bekijkt hem met een kritisch oog.’
‘Ik geloof er niets van Kelly. Jij wel?’
‘Nee, ik ook niet. Zijn mondhoeken vertrokken net iets te veel voordat hij zich herpakte.’
‘Oh, jij hebt het ook gezien!’ Maarten kijkt beide dames streng aan.
‘Kom, meiden, tijd om te werken. De eerste gasten staan vast al te wachten. Ik ga de deur losmaken.’ Giechelend volgen ze hem de grote saunaruimte in.

De avond verloopt rustig. Na zijn eerste twee ingeplande massages zet Maarten zich weer aan de inkom naast de deur, waar hij een perfect overzicht heeft over de ruimte. Kelly geeft momenteel een erotische massage aan een koppel in één van de ruime loungezetels en Anna’s klant wordt net naar de Finse sauna begeleid. Hij laat zijn oog op de planningsagenda vallen en merkt dat hij de komende twee uur vrij heeft. In de ruimte tussen het zwembad en de relaxlounges staat Max, de beveiliger van vanavond, die alle scènes en aanwezigen steeds in de gaten houdt. Op die manier blijft de veiligheid van alle gasten gegarandeerd. Wanneer hij de toegangsdeur naast hem voelt opengaan door het zachte windje dat langs hem heen waait en de lichtinval die binnenvalt, draait hij zijn hoofd om te kijken wie er binnenkomt. Meteen stokt zijn adem. Jens. Van iedereen die langs kan komen, waarom net hem? Maarten voelt hoe zijn concentratie meteen op de loop gaat en zijn fantasie als geroepen aan komt zetten. Net wat ik nodig had. Verdomme!
‘Hey, Meester Maarten.’ Met zijn blik naar de grond gericht, begroet Jens hem naar behoren.
‘Dag Jens. Fijn om jou te zien.’ Het zal nog niet zijn! ‘Waarmee kan ik je van dienst zijn?’
‘Ik, euh.’ De jongeman zoekt even naar zijn woorden. ‘Ik had graag een massage ontvangen.’
‘Wel, vanavond zijn Kelly en Anna er. Anna heb je vorige week al eens gehad. Wil je graag je massage van haar, of liever Kelly?’ Verdorie toch, zo’n lekker stuk en niet voor mij. Tot nu toe koos Jens altijd al vrouwelijke collega’s en naar verluid heeft hij verder binnen het Castle of Kink nog geen enkel spel of scène gedaan.
‘Ik euh, euh.’ Maarten kijkt Jens aan. Vanwaar de aarzeling?
‘Vertel, Jens. Wie had je graag gehad voor je massage?’
‘Jij.’ Het kwam zo zacht en stilletjes uit zijn mond, dat Maarten het bijna niet gehoord had. Hij leunde voorover, zijn oren vlak naast Jens’ mond.
‘Kan je dat herhalen, alsjeblief.’
‘Jij.’ Hij hoort hoe Jens de lucht uit zijn longen laat ontsnappen, de spanning loslatend. ‘Ik zou het fijn vinden als jij me masseert, Meester Maarten.’ De lichte trilling in zijn stem klinkt duidelijk door, waardoor er een tevreden, licht boosaardige glimlach op Maartens gezicht verschijnt.
‘Jij wil een massage van mij ontvangen?’ Vragend kijkt hij Jens aan. ‘Kijk me aan, Jens.’ De ogen van de jongeman verlaten de vloer en kijken verwachtingsvol in Maartens grote, blauwe ogen. Hij slikt moeizaam voordat hij knikt. Het overduidelijke onderdanige gebaar maakt Maarten meteen hard. Loeihard. Pijnlijk verscholen achter het leder dat plots veel te strak zit.

Nadat hij Anna erop attent maakt dat de inkombalie onbemand is, gaat hij Jens voor naar de kleine besprekingsruimte die aan de grote ruimte grenst. Het is een kleine, knusse ruimte waar de gasten hun wensen kunnen bespreken voordat de massage start. Op de grond ligt tapijt, rijkelijk bedekt met diverse kussens. Maarten geeft aan dat Jens plaats mag nemen en zet zich vervolgens tegenover hem neer op een zacht kussen.
‘Jens, ik wil dat je me aankijkt tijdens dit gesprek. Ik moet jouw reacties zien.’ De ogen van de jongeman kijken hem meteen weer recht aan. ‘Jij hebt in het verleden altijd massages genomen bij mijn vrouwelijke collega’s. Vandaag wens je een massage van mij te ontvangen. Ik moet weten waar jouw grenzen liggen en wat jouw wensen zijn. Begrijp je dat?’
‘Ja, Meester Maarten.’
‘Perfect. Waarom koos je in het verleden vrouwelijke collega’s? Ik moet voor aanvang jouw geaardheid en ervaring kennen.’
‘Ik euh.’ Een lichte paniek wordt zichtbaar in Jens’ ogen.
‘Rustig, Jens. Diep in en uit ademen.’ Jens doet wat hem gevraagd wordt, waardoor hij zijn schouders recht en begint te praten.
‘Ik ben euh, ik ben voor de mannen, Meester Maarten. Volledig. Honderd procent. Al heel wat jaren. Ik euh. Ik durfde het gewoon niet vragen. Ik heb niet echt ervaring met euh. Met BDSM en zo.’ Geruststellend legt Maarten zijn hand op Jens’ knie.
‘Geen probleem. Dat begrijp ik. Ik heb vernomen dat je sinds een viertal weken lid bent. Je komt wekelijks langs, bekijkt heel veel scènes maar hebt nog nooit deelgenomen aan een scène. Dat klopt?’
‘Ja, inderdaad. Ik wilde eerst eens met mijn eigen ogen zien wat het allemaal is.’ Maarten knikt begrijpend.
‘Ok. Dat snap ik. Heb je ergens vragen bij?’
‘Ik … Euh, ik…’ Een tevreden, licht kwaadaardige grijns verscheen op Maartens gezicht. Jens’ hele lichaam schreeuwde onderdanigheid. Het enige wat Maarten zich afvraagt, is of Jens het zelf al beseft. Na een diepe zucht raapt hij al zijn moed bijeen. ‘Ik heb wel wat vragen ja. Maar weet niet goed hoe of wie me kan helpen.’
‘Laat me dan beginnen bij je eerste vraag. Vind je jezelf als onderdanige of als Dom in deze levensstijl?’ Jens’ ogen richten zich meteen naar de grond, een rode blos verschijnt op zijn wangen. Onderdanig! ‘Dat is het begin Jens, weten wie je bent. Je kan ook een Switch zijn. Dat betekent dat je in de ene scène onderdanig kan zijn en in een volgende scène net de Dominante rol op jou neemt.’ Jens schudt zijn hoofd.
‘Nee, Meester Maarten. Ik denk niet dat er ook maar iets Dominants in mij zit als ik hier ben.’ Maarten ziet hoe Jens moeizaam slikt en zijn ogen strak op de vloer gericht houdt. ‘In mijn vorige relaties was ik ook eerder de volger in de slaapkamer. Ik liet mijn partners altijd het voortouw nemen.’
‘Jens, ik wil dat je me aankijkt als je die dingen tegen me zegt.’ Meteen kijkt hij weer recht in die hazelbruine ogen die vragen om zijn Dominantie. ‘Heb je al eens een sublijst ingevuld?’ Verlegen knikt hij bevestigend.
‘Ja, Meester Maarten.’
‘En heb je die lijst bij je?’
‘Ja, die ligt in mijn locker.’
‘Ok. Dan ga je die dadelijk even voor me halen.’ Honderden gedachten razen door Maartens hoofd. ‘Wil je vanavond enkel een massage ontvangen, of wil je een scène met me bespreken?’ Bij het horen van deze woorden worden Jens’ wangen nog dieper rood dan ze al waren. Maartens pik klopt hard, de spanning verder opbouwend.
‘Ik euh…’ Jens wringt zijn handen in mekaar, ronddraaiend. ‘Ik…’
‘Jens, hier is niets wat je verkeerd kan zeggen. Absoluut niet.’ Met een geruststellend gebaar streelt hij zachtjes over het bovenbeen van de zenuwachtige jongeman. ‘Neem je tijd en vertel me rustig wat je wenst.’ Na een aantal diepe ademhalingen komen zijn woorden er bijna fluisterend uit.
‘Meester David vertelde me tijdens mijn vorige bezoek dat ik op zoek moest gaan naar iemand die me kan begeleiden. Iemand die me kan helpen om de levensstijl te ontdekken. Telkens wanneer ik jou zie, voel ik een klik. Iets wat me aantrekt, wat vertrouwd en veilig aanvoelt. Dus wilde ik je vragen of jij die persoon wil zijn voor mij?’ Maartens hart maakt een vrolijke tuimeling en zijn pik groeide mogelijks nog meer van enthousiasme.
‘Jij wil dat ik jou in de levensstijl introduceer?’ Dit keer sprak hij met zijn diepe, eisende dominante stem. Hij zag de rilling die door Jens’ lichaam heen liep als reactie daarop.
‘Ja, Meester Maarten. Als jij..’ De korte aarzeling ontging Maarten niet. ‘Als jij dat wil, toch.’
‘Niets zou me op dit moment meer blij maken dan dit, Jens. Niets. Het is me een eer dat ik degene mag zijn die jij voldoende vertrouwt om met mijn levensstijl kennis te maken.’ Zijn stem bleef diep en eisend. ‘Nu, voordat we vanavond ook maar iets doen, wil ik dat jij jouw sublijst voor me haalt, zodat ik deze kan lezen. Zo weet ik meteen waar jouw harde grenzen liggen.’ Hij keek Jens streng aan omdat de jongeman nog niet meteen begrepen had dat hij niet langer moest wachten. ‘Nu, Jens.’ Meteen sprong hij op en haastte zich de ruimte uit. Slechts een aantal ogenblikken later stond hij er weer, verlegen, een aantal papieren opgevouwen in zijn handen.
‘Dank je wel, Jens. Je mag je uitkleden en je klaar leggen op massagetafel twee, die is vrij. Ik kom er dadelijk aan.’ Maarten opende de papieren en liet zijn ogen de lijst scannen terwijl Jens zenuwachtig zijn kleding uitdeed en stilletjes de ruimte verliet. Eerst zou hij een goed beeld krijgen van de knapperds grenzen en wensen en vervolgens zou hij hem een aangename eerste kennismaking geven. Dit blijft niet bij een massage alleen vanavond. Niets als het aan Maarten ligt…

Na een aantal afspraken te hebben gemaakt met Anna en Kelly zodat hij zijn sessie met Jens in alle rust kan afwerken, loopt Maarten nog even langs zijn locker om zijn sporttas te halen. Een aangename kennismaking met de levensstijl houdt ook het gebruik van een aantal van zijn favoriete speeltjes in, en die had hij netjes in zijn tas opgeborgen. Het wachten zou de spanning in Jens alleen maar verder opbouwen, hetgeen de scène die Maarten in gedachten had alleen maar ten goede zou komen. Eenmaal terug in de wellness ruimte, viel zijn oog meteen op Jens die wriemelend op de massagetafel lag. Ja, die is helemaal zenuwachtig. Perfect! Hij loopt naar de tafel, zet zijn sportzak eronder en hurkt neer aan het hoofdeinde.
‘Ik ga je vanavond een aangename, rustige kennismaking geven met de BDSM levensstijl, Jens. Ik wil dat je zeker bent van je beslissing en van wat er komen gaat. Vanaf dit moment spreek je me aan met Meester. Zodra jij Rood roept, stopt alles en praten we nadien over wat er mis ging. Roep jij Geel, dan vertraag ik even zodat jij op adem kan komen. Groen betekent dat alles in orde is en dat ik door mag gaan. Begrepen?’ fluistert hij luid en commanderend in Jens’ oor.
‘Ja, Meester. Rood stoppen. Geel rustiger. Groen alles ok.’
‘Perfect.’ Hij streelt even zachtjes door de korte, bijna zwarte haren voordat hij zijn vingers tergend langzaam over de ontblote, gespierde bovenrug trekt. Jens’ lichaam rilt onder zijn plagende aanraking. Maarten bukt zich en opent zijn sporttas. Zijn ogen overlopen alles wat er in zit en vergelijkt zijn plan met de inhoud. Hij neemt een stel leren handboeien en gaat weer aan het hoofdeinde staan. Hij neemt Jens’ rechterarm, bevestigt één handboei om zijn polsen en laat de arm hangen om hetzelfde te doen met de linkerpols. Vervolgens hurkt hij neer, neemt één voor één beide polsen en bevestigt het slot van de boeien aan de kleine metalen ringen die aan de zijkant van de poten zijn vastgemaakt. Een ingehouden zucht ontsnapt Jens’ lippen en Maarten voelt de opbouwende spanning zo langs hen heen. Dit wordt leuk.

Nadat hij weer wat in zijn tas heeft gerommeld, gaat hij ter hoogte van Jens’ prachtig gebouwde achterwerk staan en legt twee dingen tussen zijn benen. Hij verschuift het lichaam een beetje zodat het perfect ligt naar zijn wens en bukt zich weer om onder de tafel aan een lint te trekken. Een klein gedeelte van de tafel verdwijnt, waardoor Jens’ penis nu vrij komt, niet langer samengedrukt tussen zijn lichaam en de tafel. De jongeman is duidelijk opgewonden want zijn prachtige pik staat al half klaar. Niks van, denkt Maarten bij zichzelf.
‘Dit kan eventjes vervelend worden.’ Fluistert hij in Jens’ oren. Vervolgens neemt hij de kuisheidskooi die hij tussen de man zijn benen had klaargelegd, kruipt onder de tafel en bevestigt het behendig om de half harde pik. Zacht gekreun klinkt boven hem. Eenmaal het slot op de kooi vastzit, streelt hij zachtjes langs de vrije ballen waardoor het gekreun luider wordt, snel gevolgd door een pijnlijke kreet. Door de kooi krijgt zijn pik geen ruimte meer om te groeien en klopt hij hard tegen de omsluitende wanden heen. Maarten komt onder de tafel vandaan en houdt zijn hoofd vlakbij Jens’ oor. ‘Houd jezelf onder controle, spetter. Dan doet het geen pijn.’ Het enige wat Jens kan uitbrengen, is nog een kreun. Gemeen lacht Maarten voordat hij doorgaat. ‘Het volgende gaat lekker voelen, maar wacht tot de sensatie helemaal tot je doorkomt.’ Hij neemt de buttplug van de tafel en grijpt één van de vele tubes die achter hem in het rek aan de wand staan. Hij druppelt de vloeistof boven Jens’ bilnaad en over de tip van de buttplug. Hij ziet Jens ontspannen en rustig uitademen, wetende wat er komt. Of dat denkt hij toch. Voorzichtig zet hij de tip van de buttplug tegen zijn kontgaatje aan en duwt het langzaam naar binnen. Met zijn handpalm tegen het uiteinde ziet hij hoe de sluitspieren alles in zich nemen en vasthouden. Vervolgens streelt hij met zijn vingertippen weer over Jens’ rug met lange, trage vegen.

‘Als het warm wordt, dat is normaal, spetter. Ik heb glijmiddel met een vleugje gember.’ Een kreun ontsnapt uit Jens’ mond. ‘Geef me een kleur, spetter.’
‘Groen, Meester. Groen.’ Tevreden zet Maarten zich achter de massagetafel, neemt wat massageolie en begint langzaam de kuiten en hamstrings te masseren, waarbij hij regelmatig met zijn vingertoppen net niet langs zijn ballen streelt. Door het opwarmen van het glijmiddel begint Jens steeds meer zijn kont heen en weer te schommelen. Maarten gaat naast de massagetafel staan en laat zijn hand luid en krachtig op één van Jens’ billen landen. Een kleine schok gaat door het lichaam van de jongeman maar hij blijft verder kalm en rustig liggen. Opnieuw heft hij zijn hand en laat hem op de andere bil landen. De schok is ditmaal kleiner. Maarten kneed de billen om vervolgens zijn hand nog een aantal keren stevig tegen het vlees aan te smakken. Telkens kneedt hij en streelt hij de zachte massa die langzaam maar zeker prachtig rood wordt. Jens ligt kreunend onder hem, overgeleverd aan zijn mededogen.
‘Een kleur, spetter.’
‘Heel erg groen, Meester.’ De grijns op Maartens gezicht wordt breder. Een goede leerling.

Maarten masseert de gespierde rug van zijn nieuwe onderdanige. Hij kneedt de spieren, streelt zijn huid en warmt alles op. Vervolgens neemt hij een kleine flogger uit zijn tas en streelt met de linten zachtjes over zijn rug. Hij slaat een eerste keer zachtjes over de ontblote rug en houdt Jens’ reactie in de gaten. Hij beweegt niet. Zijn ogen zijn zachtjes gesloten. Hij slaat opnieuw. Langzaam bouwt hij op totdat de flogger vlot in zijn hand omdraait, telkens weer het roze vlees rakend waardoor het roder en roder wordt. Jens zucht en kreunt zachtjes. De sensatie van de buttplug, het intussen opgewarmde glijmiddel, de kooi om zijn pik, zijn brandende rode billen en nu het zachtjes teisteren van zijn rug drijven hem langzaam weg op een wolk van ontspanning en plezier. Van loslaten. Maarten wandelt om de massagetafel heen, doordraaiend met de flogger, zijn rug steeds aanrakend. Zodra hij tevreden is over het resultaat, legt hij de flogger weg en masseert zijn rug weer. Zijn huid voelt heerlijk warm aan. Maarten maakt zijn broek los en hurkt weer voor Jens’ hoofd neer.
‘Jij gaat mij lekker verwennen en drinkt iedere druppel die ik je geef. Begrepen?’
‘Ja, Meester.’ Zodra zijn woorden zijn uitgesproken, haalt Jens verleidelijk zijn tong langs zijn lippen en kijkt hem gulzig in de ogen aan. Maarten staat recht, haalt zijn pijnlijk stijve pik uit zijn broek en legt hem tegen Jens’ lippen die gretig zijn lippen opent en zijn pik helemaal naar binnen zuigt. Maarten grijpt de jongeman zijn haren vast en houdt zijn hoofd zo dat hij perfect naar binnen kan stoten. Hij voelt zijn tong langs zijn schede glijden, hoe Jens heerlijk slikt als hij diep achter in zijn keel zit en zachtjes zuigt aan het topje van zijn eikel. Dit wordt nog zijn dood! Voorzichtig drijft hij het tempo op, de mond van deze prachtige jongeman neukend. Wanneer hij neerkijkt, recht in de gretige en vragende ogen van Jens, kan hij zich  niet langer inhouden. Hij voelt hoe zijn ballen naar binnen trekken.
‘Godverdomme spetter, die mond van jou is hemels. Ik houd het niet langer. Neem alles.’ Met een diepe kreun stoot hij een laatste keer en voelt hoe Jens hem verder leegdrinkt. Zijn ogen draaien door en alles wordt even zwart en onvast rondom hem. Met zijn handen grijpt hij naar de rand van de massagetafel om zich staande te houden. Godverdomme! Dat was mijn beste orgasme ooit!

Zorgzaam streelt en masseert Maarten de schouders en bovenarmen van Jens, die nog steeds op de tafel ligt. Hij hurkt neer en maakt één voor één beide handboeien weer los, waarna hij zijn massage en strelingen verder zet. Langs Jens’ rug zet hij zijn liefkozingen verder totdat hij zijn billen bereikt.
‘Rustig in en uit ademen, spetter.’ Hij ziet en voelt het lichaam onder zijn handen ontspannen en verwijdert langzaam de buttplug uit zijn warme kanaal. Maarten vervolgt zijn massage langs Jens’ benen voordat hij naast de tafel gaat staan en zijn lichaam langs dat van Jens aan legt.
‘Je kooi blijft nog even netjes op zijn plaats.’ Jens kreunt opnieuw. ‘Jij gaat vanavond met mij mee naar huis. Jij slaapt in mijn bed. En als je flink bent, dan haal ik die kooi morgenochtend weg en geef ik jou een orgasme zoals je er nog nooit één gehad hebt.’ Een kreun, vol van verlangen dit keer, geeft duidelijk Jens’ bevestiging. Wat is het toch met deze knul dat ik hem niet wil laten gaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s