Hannah

Tevreden bekijkt Hannah zichzelf in haar twee meter hoge slaapkamerspiegel. Haar lange, donkerbruine haren golven dik tot onder haar rug en bedekken zo de achterzijde van haar leren, donkerrode korset. De bijhorende string lijkt een niemendalletje onder het prachtige bovenstuk dat haar kleine borsten omhoog duwt. Ze werkt een laatste laag mascara over haar wimpers en bekijkt zichzelf een laatste keer voordat ze een lange, gemakkelijke jurk over haar werkkleding aandoet. Sinds een aantal weken heeft ze een prachtige nieuwe job gevonden waar ze haar seksuele pleziertjes kan combineren en die bovendien nog goed betaalt ook. Toen de vacature een drietal maanden geleden kenbaar werd gemaakt, bood ze zichzelf al snel aan. Tafels bedienen in een BDSM restaurant. Alsof haar stoutste dromen uitkwamen. Bovendien bleken Cindy en David de eigenaars te zijn. Ze kende het koppel al langer uit het uitgaansleven binnen de levensstijl en keek er dan ook enorm naar uit om met hen samen te werken. Cindy was een ontzettend lieve meid en David was een Dom zoals hij hoort te zijn; zorgzaam, liefdevol, correct. En uiteraard ook heel strikt. Ze trok haar winterjas aan, nam haar autosleutels en gaf Aslan nog een snelle aai over zijn wollige hoofd voordat ze de deur achter zich dichttrok. Aslan was haar enige gezelschap, de enige man in haar leven. Voor zover je het een man kan noemen. Ze vond de zwarte kater toen hij nog een kitten was, verstopt onder een vuile kartonnen doos langs de kant tegen haar appartementsgebouw. Het fijne gepiep van de kleine kitten had haar aandacht getrokken en toen ze eenmaal in zijn trieste en vermoeide oogjes keek, was ze meteen verkocht. Ze wikkelde hem in haar sjaal, bracht hem mee naar boven en gaf hem wat rolletjes ham die ze nog in de koelkast had liggen. Even later was ze naar de supermarkt gereden voor kattenvoer en sinds die dag vier jaar geleden waren de twee onafscheidelijk geweest. Ze hield ervan hoe hij op haar schoot of in haar nek kwam liggen wanneer ze in de sofa zat. Of hoe hij op het hoofdkussen naast haar in bed sliep, diep ronkend als een echte, snurkende man.

Ze reed met haar auto over de E19 richting Mechelen, waar Castle of Kink buiten de stad op de rand met een klein dorp verscholen tussen de Antwerpse bossen lag. Het was een meesterwerk. Cindy en David hadden het middeleeuwse kasteel volledig gerenoveerd en er een waar paradijs gemaakt voor iedereen binnen de levensstijl. Hannah verdiende er haar maandelijks loon en mocht bovendien nog eens gebruik maken van alle faciliteiten. Dankzij het grote ledenaantal had ze keuze zat aan respectabele Doms waarmee ze kon onderhandelen. Haar gedachten dwaalden af naar Meester John, die haar vorige zaterdag tot wel vijf keer over de rand deed vliegen. Ze moest haar gedachten weer bewust op het verkeer leggen, anders zou ze dadelijk een ongeluk veroorzaken als ze in die herinneringen bleef ronddwalen. Ze nam de eerste afrit nabij Mechelen en volgde de intussen gekende route richting Ouverlo. Vlak voor de gemeentegrens slaat ze linksaf de private weg in waarvan enkel leden weten wat zich aan het einde van de lange oprijlaan bevindt. Het pad slingert tussen de enorme eikenbomen door totdat ze bij de kasseien oprijlaan met ruime parking komt. Ze parkeert haar wagen aan de achterzijde van het bijgebouw, kijkt nog snel haar make-up na en verlaat haar auto, klaar voor een nieuwe werkdag.

Het restaurant binnen Castle of Kink is een ware droom om te werken. Overal ligt zacht donkerrood karpet, waardoor Hannah steeds blootsvoets kan werken. Het donkergrijze, melamine servies past perfect binnen de setting en is bovendien niet breekbaar. Ook de glazen zijn één voor één vervaardigd uit kunststof, waardoor er geen risico is op scherven waaraan ze zich kan bezeren. De zwarte muren en zwarte toog worden subtiel verlicht door zachte vloerverlichting op het plafond gericht en vuurschalen die boven de toog hangen. Aan het plafond hangen kleine kandelaars met kaarsvormige lampen en kleine kristallen. De zeventien tafels in de verbruikszaal hebben een hoger tafelblad dan de doorsnee tafel, en de voorbije weken had ze meermaals het nut daarvan gezien. Hannah zette zichzelf aan het werk door alle tafels voor de avond in te dekken. Er hadden maar liefst vijftien tafels gereserveerd op een doordeweekse woensdagavond, hetgeen het succes van Castle of Kink nog eens benadrukte. Ze plaatste de waxkaarsen op het midden van iedere tafel en bekeek de zaalplanning voor die avond. Vervolgens dekte ze alle gereserveerde tafels in volgens de wensen van iedere klant. Twee tafels werden ingedekt voor twee dominanten die met hun slaven kwamen eten. Het bestek van de dominante personen in de relatie werd op tafel geschikt waar er voor hun slaven een placemat op de grond werd gelegd. Dit was iets wat Hannah totaal niet aansprak, maar wie was zij om te oordelen. Eten uit een hondenbak op de grond terwijl je Meester of Meesteres gezellig naast je aan tafel geniet van de gezelligheid. Neen, dank je. Gelukkig werden ook binnen haar job in het restaurant ten allen tijde haar persoonlijke grenzen bewaard. Ze plaatste de water- en wijnglazen op de tafels en blikte tevreden door de verbruikszaal toen ze ruim twintig minuten voor openen al klaar was met haar voorbereiding. Vervolgens schonk ze zichzelf een glaasje witte wijn in. Hier kon ze een ganse avond door wijn drinken, of bier als ze daar zin in had, want op het volledige domein werden enkel alcoholvrije dranken geserveerd. Dit deden de uitbaters om de veiligheid en het welzijn van al hun bezoekers te blijven garanderen. Een doorzopen dominant die je in de touwen gooit of overmoedig met zijn zwepen aan de slag gaat, dat kan alleen maar de mist ingaan. Er was een rijkelijk aanbod alcoholvrije bieren, witte en rode wijn en zelfs een 0,0% cava om uit te kiezen.

De gasten aan de eerste drie gereserveerde tafels waren reeds toegekomen en genoten afhankelijk van hun aankomst van hun aperitief of voorgerecht. In de inkomhal stonden nu Birte met Fabian en Simón te wachten. Hannah kende Birte al een aantal jaren en ze werden doorheen de tijd zeer goede vriendinnen. Samen met Fabian en Simón vormde ze een soort dreamteam dat voor de heetste taferelen wist te zorgen. Dat beloofde weer een spectaculaire show te worden vanavond. De vraag was alleen of ze de show hier zouden opvoeren, of later in de club of de kerker.
“Hey schat, hoe gaat ie?” Hannah omhelst Birte en geeft haar twee zoenen op haar wangen. Vervolgens richt ze zich tot beide heren. “Mijn excuses, Meester Fabian, Meester Simón. Het was niet mijn bedoeling jullie te negeren. Ik heb Birte al even niet meer gezien.”
“Geen probleem, Hannah. Hoe gaat het met je?”
“Heel goed, Meester Fabian. Ik vind de job hier echt super leuk. En jullie zullen het eten echt geweldig vinden. Als jullie willen volgen, dan breng ik jullie naar jullie tafel.” Met haar zicht op de grond gericht, gaat ze het drietal voor. Hun tafel staat tegen de achtermuur die grenst aan de club en is voor vanavond voorzien van twee stoelen en een bankje met twee lederen banden en een open strook in het midden.
“Alsjeblief, Meester Fabian, Meester Simón.” Wetende dat het niet langer is toegestaan om Birte nog aan te spreken, schenkt ze haar een knipoog voordat ze doorgaat en het drietal laat plaatsnemen. Meteen weet Hannah ook waar het spektakel vanavond zal plaatsvinden en is ze blij het vanop de eerste rij te mogen meemaken.

Wanneer Hannah weer bij de tafel van Fabian, Simón en Birte komt om de menukaarten te brengen, zit Birte al vastgeketend op het bankje. Haar armen zijn op haar rug samengebonden, zodat iedere pols de tegenovergestelde elleboog vastgrijpt. Haar enkels liggen beide in boeien geslagen die vasthangen aan het bankje en om haar middel zit een lederen riem die met vier kettingen is verbonden aan de hoeken van het bankje.
“Meester Fabian, Meester Simón, mag ik jullie de menukaart presenteren?”
“Uiteraard, lieve schat.” Meester Simón lacht haar warm toe terwijl hij van Hannah de kaart aanneemt.
“Vooraan vindt u de specialiteiten van vandaag. Er is de kogelbiefstuk met appel en gebakken ui of de kalkoenfilet met ham, brie en truffeljus. Als u liever vis eet, dan is er de zeewolfhaas met pernodsaus. Of u kunt uiteraard iets uit de kaart kiezen. Wenst u intussen al iets te drinken?”
“Doe maar twee biertjes en een glas water met een rietje voor Birte.” Knikt Fabian terwijl hij zijn blik al over de menukaart laat glijden. Hannah draait zich richting de bar met hun bestelling. In haar ooghoeken ziet ze de volgende gasten arriveren. Ze voert de drankbestelling in de computer in en begeeft zich alweer naar de inkomhal, waar een ouder koppel op haar wacht om hen naar hun plaatsen te begeleiden. De dame, gekleed in een nauwsluitend leren pak op immens hoge stiletto’s en een strenge blik, loopt voor haar onderdanige naar haar tafel, waar hij op een kussen naast haar op de grond mag plaatsnemen. Hun tafel is gedekt voor nog drie extra personen en drie extra kussens op de grond. Ervan uitgaande dat hun gezelschap dadelijk zal volgen, vraagt Hannah enkel of ze al iets wensen te drinken in afwachting van de anderen. De vrouw neemt voor zichzelf en haar onderdanige een glas water.

Eenmaal terug aan de toog om die laatste bestelling in te voeren, staat de drank voor Birte, Fabian en Simón klaar. Ze neemt het dienblad en begeeft zich naar hun tafel. Op weg erheen merkt ze meteen op dat Meester Fabian de laatste vinger legt aan een wandvibrator die veel te strategisch staat opgesteld onder Birte haar bank. Eenmaal aan de tafel weet ze met een simpele blik dat de vibrator net tegen Birte’s opening aanstaat, krachtig genoeg om haar te doen verlangen, niet krachtig genoeg om haar te doen smeken om verlossing. Een tergend ritme dat de spanning haar lichaam zal doen opbouwen om straks tot een explosief orgasme te komen. Heel even is Hannah blij dat zij Birte niet is. Anderzijds zou ze wel genieten van alles wat haar vriendin te wachten staat. Ze plaatst de glazen met drank zorgvuldig op de tafel en wil aanstalten maken om weer door te gaan om de bestelling van haar andere klanten weg te brengen.
“Niet zo snel, Hannah.” Ze valt meteen stil bij de diepe, dominante stem van Meester Simón die haar aanspreekt, draait zich weer naar hem toe en werpt haar blik op de grond. “Ik ben van mening dat mijn allerliefste Birte hier nog veel te veel kleding aanheeft momenteel. Nu, ik zit wel lekker en ik ben ervan overtuigd dat dit ook voor Meester Fabian geldt, is het niet, mijn vriend?” Vanuit haar ooghoeken ziet ze hoe Fabian het eens is met Simón. “Jij hebt je handen vrij en ik weet dat je onze lieve Birte maar wat graag wil helpen. Dus maak haar topje maar los en verlos haar prachtige borsten van al die overtollige stof die ze nog draagt.”
“Ja, Meester Simón.” Hannah draait zich in de richting van Birte, gaat achter haar staan en maakt de rits los op haar rug.
“Dat is flink. Knap, meiden. Heel knap.” Meester Fabian schuift over zijn stoel en Hannah ziet hoe hij zichzelf wat moet herschikken. Allicht staat hij al op ontploffen in zijn strakke lederen broek. Langzaam haalt ze de stof van Birtes topje naar voren, over haar borsten heen om het vervolgens over haar hoofd uit te trekken. Ze maakt de knop die in Birtes hals lag los uit de stof en vouwt netjes het topje op voordat ze het aan Simón overhandigt.
“Dank je wel, Hannah.” Hij neemt het kledingstuk aan en legt het naast hem op de tafel. “Zou je alsjeblief een aantal ijsblokjes willen halen voor ons?” Birtes ogen sperren zich open, wetende wat er komen gaat. Volledig vastgebonden met die vibrator die zich continue tegen haar vouwen en clitje aan werkt, kan ze dadelijk geen kant uit.
“Natuurlijk, Meester Simón.” Hannah verlaat het gezelschap om aan haar opdracht te voldoen. Ze merkt dat twee van haar collega’s intussen zijn toegekomen en alle andere klanten in het restaurant verder helpen. Meester David staat op de hoek van de toog duidelijk op haar te wachten.

“Ik zie dat Meester Fabian en Meester Simón zijn toegekomen.” Zegt Meester David eerder opmerkend dan vragend. “Ze hebben uitdrukkelijk verzocht exclusief door jou te worden bediend gedurende hun verblijf vanavond. Jouw aandacht gaat dus enkel nog naar hun tafel uit.”
“Dat komt in orde, Meester David.” Ze knikt, werpt hem nog snel een warme glimlach toe en haast zich achter de toog om een kommetje met ijsblokjes te halen. Ze drinkt snel wat van haar flesje water dat aan de kassa staat voordat ze weer naar de tafel gaat met het kommetje, dat ze midden op de tafel tussen Fabian en Simón neerzet.
“Alsjeblief, Meesters.” Tevreden knikt Fabian.
“Dank je wel, Hannah. Nu, neem maar een ijsblokje in je mond. Netjes tussen je tanden. Birte heeft het veel te warm en heeft dringend wat afkoeling nodig. Zet je maar op je knieën tussen haar benen en koel haar prachtige borsten en tepels even voor haar af.” Gehoorzaam gaat Hannah tussen Birte en de tafel staan, neemt een ijsblokje dat ze tussen haar tanden knelt en gaat op haar knieën zitten. Naar boven kijkend, ziet en voelt ze de vlammende hitte die uit Birtes ogen stralen.
“Handen op je rug, Hannah!” gebied Meester Simón haar. Ze sluit haar armen achter haar rug door haar tegenovergestelde elleboog vast te grijpen en leunt voorover. Zodra het ijsblokjes Birtes huid aanraakt, gaat er een siddering door haar heen. Langzaam trekt ze cirkels rond de D-cup van haar vriendin. Rondom haar borsten, de cirkels telkens kleiner makend, wetende wat beide Meesters van haar verwachten. Ze trekt van de ene naar de andere borst en weer terug, telkens haar gevoeligste deel vermijdend. Birtes ademhaling versnelt, anticiperend op wat komen gaat.

Nadat het eerste ijsblokje zowat volledig gesmolten is, gaat Hannah weer rechtstaan. Beide heren nemen het enerverende spel met de ijsblokjes van haar over, door ieder een ijsblokje in de hand te nemen en Birte langs elke kant te bestoken met de koude aanval. Haar borsten, schouders, buik en heuvel ondergaan de ijskoude strelingen die de mannen haar geven. Haar heupen wiegen tegen de wandvibrator aan, die nog steeds op het tergend trage ritme haar vouwen en clitje aanvalt. Een zacht gekreun van intens verlangen ontsnapt haar keel. Zowel Simón als Fabian stoppen de aanval op hun vriendin en zetten zich weer rechtop op hun stoelen aan de tafel.
“Hannah, je mag onze bestelling noteren.” Alsof er niets aan de hand en dit alles het meest dagdagelijkse ritueel is, nemen beide heren de menukaart en bestuderen deze nog even. Birte, stilaan gek wordend van groeiend verlangen, zit nu gefrustreerd op haar bankje met nog steeds die wandvibrator veel te langzaam tegen haar aan.
“Voor mij mag je de scampi in curryroom noteren, Hannah, en als hoofdgerecht neem ik de steak.” Hannah noteert de bestelling van Fabian en wacht op Simón.
“Wel, Hannah, doe mij maar een tomatensoepje in de handige drinkbeker en het stoofpotje van kalfswangetjes. En onze lieve meid hier neemt enkel de wokschotel met kip. Haar voorgerecht bestaat uit een lekkere worst met romige crème.” Bij deze woorden vullen Birtes ogen zich met lust en honger. Hannah draait zich naar de toog om de bestelling in te voeren en wacht daar totdat ze weer geroepen wordt. Of tot de bestelling van haar persoonlijke tafel klaar is.

Een kwartier later hoort Hannah het keukenbelletje en begeeft ze zich naar het doorgeefluik. Een tomatensoep in drinkbeker en bord met scampi in curryroom staan voor haar klaar. Ze neemt de bestelling aan en brengt deze naar de tafel van Fabian, Simón en Birte. Zodra Fabian haar ziet toekomen met hun bestelling, maant hij Simón aan. Die laatste draait zijn hoofd naar haar toe en een gemene glimlach verschijnt om zijn mond.
“Flink, Hannah. Dank je wel. Vandaag ga je meteen leren waarom de soep in handige drinkbekers wordt geserveerd.” Meester Simón staat op, maakt de gulp van zijn broek los en laat zijn broek net voldoende zakken om zijn stijve eruit te halen. Hij gaat op de rand van de tafel zitten, neemt Birte bij haar haren en sleurt haar hoofd naar zijn mond toe. Na een innige kus lost zijn mond de hare en duwt hij haar mond naar beneden, vlot over zijn penis heen. Met zijn hand in haar haren geeft hij het tempo aan en duwt hij haar net zo diep als hij haar hebben wil.
“Aarrgghh. Dat is het, meisje. Dat is het. Neem je voorgerecht maar. Boordevol vitamientjes voor je.”
Birtes hoofd gaat steeds weer op en neer, haar wangen zuigen een vacuüm rond haar meesters lul en zijn hoofd slaat achterover. Fabian neemt een hap van zijn scampi en gaat met zijn vrije hand naar Birtes linkerborst. Spelend begint hij in haar tepel te knijpen terwijl Simón het tempo opvoert. Plots staat Fabian op en bukt hij zich onder de tafel. Hij reikt naar de wandvibrator en drijft het tempo op. Kreunend merkt Birte het verschil.
“Zuigen, meisje. Zuigen. Ik weet dat je honger hebt.”
Fabian gaat achter Birte staan, slaat zijn armen rond haar en neemt haar beide borsten in zijn handen. Hij drijft het spel met haar tepels nog meer op waardoor ze harder probeert haar clit tegen de wandvibrator aan te wrijven. Een snelle knipoog van Simón geeft aan dat het niet lang meer duurt voor hem, waardoor Fabian naar voren leunt om dicht tegen Birtes oor te kunnen spreken.
‘Komaan meisje, Meester Simón heeft ook honger. Neem alles wat hij je te geven heeft. Drink hem leeg. Zuig maar lekker.” Opnieuw trekken haar wangen hol en slaat Simóns hoofd naar achter.
“Aarrgghh.” Zijn grip lost haar haren en flink slikt ze iedere druppel in. Birte haalt haar hoofd nog een aantal keren op en neer langs zijn lange, stijve pik zodat ze iedere druppel in zich kan nemen. Verleidelijk likt ze haar lippen voor haar meester af, die tevreden langs haar wang streelt.
“Mijn brave meid. Ik hoop dat je voorgerecht gesmaakt heeft.” Hij kust haar vurig op de mond, neemt de beker tomatensoep en slaat alles in één keer achterover. Fabian ontfermt zich over Birte, helpt haar weer rechtop te zitten en zet de stand van de wandvibrator weer wat lager, tot enorme frustratie van Birte, die zelf op haar bevrediging blijft wachten.

Wanneer Hannah het lege bord en de soepbeker van de tafel afruimt, schuiven Fabian en Simón alles wat op de tafel ligt naar de zijkant. Ze maken de riemen die Birte op haar plaats houden los en leggen haar op haar buik over de tafel heen. Haar armen worden van haar rug vrijgemaakt en haar benen worden opnieuw vastgeketend aan de poten van de tafel. Simón plaatst zich achter haar en kneed haar billen terwijl Fabian zijn gulp losmaakt, voor haar gaat staan en langzaam zijn broek laat zakken tot ook zijn stijve pik vlak voor haar ogen verschijnt. Met een verleidelijke blik likt Birte haar lippen, verlangend naar meer. Een stevige smak weerklinkt door het restaurant waarna een kleine kreet uit Birtes keel ontsnapt. Haar rechtse bil kleurt lichtjes rood. Simón blijft haar billen kneden en slaat opnieuw, op haar linkse bil dit keer. Ook daar kleurt het aangeraakte vlees zachtjes rood. Fabian zet zijn stevige lul tegen haar lippen aan en laat haar tong zijn eikel beroeren. Opnieuw een stevige tik op haar billen. Beide mannen, zo op mekaar ingespeeld door de vele uren die ze al samen met hun Birte deelden, moeten mekaar niet eens aankijken om te weten hoe ze haar tot het uiterste kunnen drijven. Langzaam opent ze haar mond en Fabian laat zich diep in haar mond zakken. Haar ogen draaien weg en ze slikt om het kokhalzen te voorkomen. Twee snelle, luide tikken volgen kort op mekaar. Simón haalt zijn vingers langs haar natte vouwen en likt haar vocht van zijn vingers.
“Drijf, drijfnat.” Fabian glimlacht tevreden. Wat hadden ze anders verwacht? Opnieuw stoot hij diep in haar mond en haalt hij zichzelf er weer traag uit. Ze wil sneller. Meer. Veel meer. Haar meesters kennen haar ongeduld en drijven het nog meer op.

Na een tiental minuten kleuren Birtes billen donkerrood. Tranen rollen langs haar wangen, haar vocht druipt langs haar benen naar beneden. De tegenstrijdigheid van iedere onderdanige vrouw. Fabian grijpt haar haren en trekt haar hoofd lichtjes omhoog, zodat hij haar mond kan neuken op zijn eigen ritme. Achter haar spreidt Simón haar billen, zet zijn eikel tegen haar vochtige grot en glijdt bij haar naar binnen. Voorzichtig leunt hij voorover en reikt met zijn hand naar haar moe geteisterde clit. Zijn vingers beroeren haar overgevoelige parel en haar kreunen omringen Fabians stijve pik die diep in en uit haar stoten. Hij verhoogt zijn tempo op hetzelfde moment als Simón. Birte kreunt terwijl ze gelijktijdig en hard in haar mond en kut wordt genomen. De tintelingen in haar parelachtige clit verhogen, haar beenspieren verkrampen, de wanden binnenin haar kut grijpen Simóns pik steviger vast. Een gesmoorde kreet en het wegdraaien van haar ogen vervullen beide meesters met een intens genoegen. Haar eerste orgasme komt, blijft komen, gaat even weg en gaat vlot over in haar tweede orgasme doordat Simón met haar clitoris blijft spelen. Nog niet voldaan in hun eigen bevrediging blijven ze haar berijden, waardoor Birtes derde orgasme ervoor zorgt dat ze langzaam maar zeker wegzakt op haar gelukzalige wolk. Met een knipoog geeft Simón aan zijn vriend aan dat zijn bevrediging zich opdringt. Na een bevestigende knik drijven beide heren het tempo net dat tikje op om tot hun eigen climax te komen. Met een laatste streling over haar clit neemt Simón Birte mee, waardoor ze volledig wegzakt in haar halfslaperige staat.

Fabian en Simón, zwetend en voldaan, halen zich uit Birtes lichaam. Simón gaat meteen op zijn stoel zitten en neemt Birte in zijn armen van Fabian aan. Snel stopt Fabian zich terug in zijn broek en neemt van Hannah het wollen dekentje aan om Birte heerlijk warm toe te dekken. Op de tafel staat intussen een kom met lauwwarm water, een wasdoekje en een handdoek, waarmee Fabian Birte weer schoonmaakt terwijl Simón zachtjes door haar haren streelt en haar allerlei lieve woordjes toefluistert. Hannah helpt Fabian voordat hij naast Simón plaatsneemt en zich mee over de nazorg van Birte ontfermt. Ze neemt de kom water en het wasdoekje mee en laat het drietal nagenietend van hun scène achter bij hun tafel. Vanaf haar plaats aan de toog ziet ze hoe Birte haar hoofd nog meer tegen de schouder van Simón aan nestelt en hoe Fabian teder haar voeten masseert. Met een stil verlangen hoopt ze op minstens één zo’n meester die haar leven binnenwandelt en haar wereld volledig door mekaar schudt. In de verte, aan de andere kant van het restaurant, ziet ze Meester John in de lobby wachten. Naast hem staat een jongeman die ze niet herkent, allicht iemand nieuw in de levensstijl. Meester John neemt wel vaker jongeren onder zijn vleugels om hen de kneepjes van het vak te leren. Ze kijkt naar de man, die met zijn meter tweeënnegentig steeds weer een rotsvaste indruk op haar nalaat. Wanneer zijn ogen die van haar kruisen, valt haar blik meteen naar de grond waardoor ze zijn tedere glimlach niet op zijn gezicht ziet verschijnen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s