Cindy en David

Gespannen knijpt Cindy in Davids hand. Samen met haar Dom staat ze in het midden van hun nieuwe kerker. Ja, hun eigen nieuwe kerker. Het beste van het beste, een topinvestering. Ze kan haar ogen nog steeds niet geloven en in gedachten gaat ze terug naar die vrijdagavond, twee jaar en zeven maanden geleden, die alles veranderde. Naar wekelijkse gewoonte speelde ze samen met EuroMillions. Hoewel ze al bijna vijf jaar wekelijks voor het kleine bedrag van amper vier euro hun geluk beproefde, had het koppel nog nooit meer dan vijftig euro gewonnen. Daar kwam verandering in op die eerste februari van 2019. Na een avondje stappen met hun vrienden ontving Cindy bij thuiskomst een nieuwe email. Ze opende haar app en las de vreugdevolle woorden “Proficiat, u heeft gewonnen.” Hoppa, alweer vijf euro of zo gewonnen. Niet slecht. Had ze bij zichzelf gedacht. Toch wilde ze even checken om welk bedrag het ging, dus opende ze de mail. Perplex bleef ze staan, ongeloof in haar ogen, haar hoofd schudde en haar benen begonnen te trillen.
‘Wat is er?’ had David gevraagd. Zonder een antwoord te geven, ze kreeg geen enkele klank uit haar keel geperst, gaf ze haar telefoon aan hem. David las de woorden op het scherm. Het bedrag.
‘Serieus?’ Ook hij kon het niet geloven ‘Is dit serieus?’ Ze kon niet anders dan haar schouders ophalen. Dit bedrag zou al haar stoutste dromen waarmaken. Tranen stonden in haar ogen. Tranen van geluk. Tranen van angst dat dit slechts een grap, een vieze phishing mail of een vergissing was. David trok haar tegen zich aan zodra hij haar twijfels door haar ogen zag flitsen.
‘Nu kunnen we niets doen. Kom, dan gaan we slapen. Morgenochtend probeer ik de klantendienst van EuroMillions te bereiken.’
Die volgende voormiddag veranderde alles. Als enige winnaar van het recordbedrag van 179.263.128 euro lagen hun dromen plots binnen handbereik.Cindy en David hadden al zeven jaar een D/s relatie toen ze op slag multimiljonair werden. Ze leerden mekaar kennen op een BDSM munch in Antwerpen, waar hij als ervaren Dom informatie deelde met mensen nieuw in de levensstijl of met interesse erin. Cindy behoorde tot die eerste groep. Ze had al een eerste relatie van een viertal maanden achter de rug met een Dom die om de verkeerde redenen in de levensstijl zat. Haar ogen waren op tijd open gegaan, voordat er zich ernstige fouten voordeden, toch had ze er een naar gevoel aan overgehouden. Haar eerste Dom respecteerde haar stopwoord niet en dwong haar tot activiteiten die duidelijk in de rode kolom van haar limietenlijst stonden. Het was dankzij een andere onderdanige vrouw die ze via een Facebook groep ontmoette, dat ze op tijd uit de relatie was gestapt. Samen met diezelfde, ervaren sub, was ze naar de munch gegaan waar ze David leerde kennen. Hij had haar heel wat verteld over hoe een goede Dom zich hoorde te gedragen. Ze had hem vanaf het eerste moment goddelijk knap gevonden met zijn korte, blonde haren die hij aan de zijkant kort opgeschoren hield en op zijn kruin langer, waardoor de natuurlijk golving van zijn haren zichtbaar werd. Zijn ogen waren helderblauw en ze zag een tattoo achter zijn rechteroor naar beneden onder zijn T-shirt verdwijnen. Hij was atletisch gebouwd en stond met zijn meter tweeënnegentig ruim anderhalf hoofd hoger dan haar. Hij had haar uitgenodigd om de volgende avond opnieuw naar de club in Antwerpen te komen. Er vond een speelavond plaats waar je mocht toekijken en hij zou haar begeleiden. De club, eerder een klein cafeetje met een speelkelder, lag in het centrum van Antwerpen en ze was enorm benieuwd geweest. Tot dat moment had ze enkel BDSM beleefd in de woning van haar vorige Dom en enkel foto’s en vaak angstaanjagende video’s gezien op internet. Ze was getuige geweest van een aantal zeer opwindende scènes die haar verbeelding aan het werk zetten en had nog heel wat aangename gesprekken gehad met David. Aan het einde van de avond deed hij haar een voorstel. Hij wilde haar gedurende zes maanden onder zijn vleugels nemen. Ze zouden een contract opstellen, ze zou haar limietenlijst aan hem bezorgen en ze zouden regelmatig afspreken zodat hij haar een goede sub opleiding kon geven. Ze kreeg exact één week tijd om erover na te denken.

Die zes maanden opleiding werden een standvastige relatie, want geen van beiden konden ze na zes maanden mekaar nog loslaten. Ze hadden een connectie die ze nooit eerder hadden gevoeld. Intussen waren ze bijna tien jaar een koppel, en dat zouden ze nu vieren met het openen van hun eigen kinky paradijs. De eerste drie maanden na hun gigantische winst, kregen ze begeleiding van een aantal financiële experten om hen te begeleiden met hun plotselinge financiële overvloed. Ze werkten een business plan uit om hun eigen club te openen, een droom die ze deelden. Het moest iets nieuw zijn, nooit eerder gezien, exclusief. Alles erop en eraan, een ‘natte droom’ voor iedereen in de levensstijl. Vervolgens gingen ze op zoek naar de geschikte locatie. Nog eens drie maanden later stuitten ze op het kasteel waar ze momenteel in rondliep. Het kasteel en alle omliggende grond stond te koop voor 4.200.000 euro. Een peulschil van hun totale winst. Het was ideaal gelegen, redelijk centraal in België, vlot bereikbaar en vlakbij de snelweg, verborgen in het bos. Om er hun droomproject van te maken, moesten ze nog heel wat renovatiewerken uitvoeren. De elektriciteit dateerde nog uit de jaren veertig van de vorige eeuw en sanitair was er enkel voorzien op het gelijkvloers.

Hier stond ze nu, hand in hand met David, in de kerker van het kasteel. Gisteren werden de laatste werkzaamheden opgeleverd. Alles was afgewerkt, in orde gebracht, ingericht en helemaal klaar voor de grote opening komende zaterdag, twee oktober. Een opgeluchte zucht ontsnapte haar keel. Tot twee weken geleden was deze kerker nog halfleeg. Meubilair stond nog in ingepakte dozen langs de muur. Vandaag stond alles zoals ze het in haar wildste dromen had zien staan. Tegen twee muren bevonden zich zes thematische speelkamers waarin gasten hun gekste fantasieën zouden kunnen botvieren. Er was een ‘schoolruimte’, met daarin een bureau tegen de achtermuur, waar een wereldkaart achter aan de wand hing. Aan de zijwand hing een groot flatscreen ingewerkt, dat dienst deed als raam. Op het scherm werden beelden getoond van jonge vrouwen in korte schooluniformen die op een speelplaats stonden. In de bureaulades vonden gasten allerlei zweepjes, paddles, klemmen en nog meer speelgoed, waarmee zich zouden amuseren. Aan het plafond was een seksschommel bevestigd die men gemakkelijk naar beneden kon laten vallen voor gebruik. In plaats van een stoel stond er een kleine bok voor het bureau, waar de sub op kan zitten en vastgebonden worden voor gezellig speelplezier.

In de speelruimte ernaast kon je iedere fantasie van de baas en zijn secretaresse botvieren. Ook daar stond een bureau met rijkelijk gevulde laden, een lederen sofa met bondagehaken en lederen handboeien aan de muren waar je een sub met de polsen boven het hoofd en de enkels kan vastzetten. De derde speelkamer was een zwart-witte ruimte. Witte muren, zwarte meubelen. Met een bok om een onderdanige voorovergebogen op vast te binden, een St. Andreaskruis om hen een goede spanking te geven met de zweep en een kleine kooi onder een zwart hemelbed met satijnen lakens. In de hoek van de kerker stond de vierde ruimte waar je jezelf helemaal terug in de jaren vijftig van de vorige eeuw kon wanen. Fel oranje gebloemd behangpapier, een oranje lederen sekssofa met ook weer verschillende bondagemogelijkheden en grote, stevige haken in het plafond om een sub aan op te hijsen. Crèmekleurige keukenkasten voorzien van allerlei speelmaterialen en een aanrecht met zelfs daar bondagehaken. In de muur boven de nagemaakte spoelbak was een ketting van twee meter aan een dikke haak vastgemaakt. Op die manier kan een sub aan de collar worden vastgemaakt met enige bewegingsvrijheid zonder de mogelijkheid de deur te bereiken. Van vrijheidsbeperking gesproken. Cindy kreeg het warm en vochtig van de mogelijkheden die ze daarbinnen met David kon beleven. Haar ogen gleden naar de volgende ruimte in Oosters thema. Een seksschommel aan het plafond, twee gouden stoelen met donkere bekleding en een bijpassend gouden salontafeltje met donker tafelblad waar aan iedere poot ogen zijn bevestigd om gemakkelijk boeien vast te maken. De laatste speelruimte vindt Cindy de meest opwindende en ze kan haast niet wachten om deze in gebruik te nemen met David. Haar David. In de hoek van de ruimte staat een kleine gevangeniscel met bondagemogelijkheden in het plafond en de muren. Een koud metalen bureau staat tegenover de cel met een bondage guillotine ernaast. In metalen kasten aan de muur is ook weer een voorraad klemmen, zwepen en paddles voorzien, net als meters bondagetouw. Wat zou ze daar maar wat graag al haar overtredingen bekennen, nadat David haar fijne kontje goed rood heeft bewerkt, natuurlijk.

Tegen de muur, tussen de trap en de eerste speelruimte, staat een groot andreaskruis op een klein podium. Een publieke vernederplaats voor fijne zweepsessies. Of toch, voor zij die van de zweep houden. Cindy had er nooit van gehouden, het had haar steeds enige angst in geboezemd, en dus stond dit sinds het begin in haar rode kolom. Tegen de andere muur stond een zwarte, lederen sofa met daarnaast verschillende lederen boeien die in het plafond vastgemaakt waren en aan kettingen naar beneden hingen. In de grote speelruimte stond hier en daar een tafel waarboven ogen in het plafond hingen. Ook stond er nog een bondageguillotine en een bondagebok. De spots konden ze gemakkelijk dimmen en de ingewerkte muziekboxen konden de ruimte van een gezellig vleugje gepaste muziek voorzien. Er was nog voldoende ruimte vrij om de kerker in de toekomst nog meer in te vullen en in te richten. In de toekomst, als er voldoende vraag naar zou zijn, dan konden er nog zeker tien aparte speelruimten bijkomen, eventueel met glazen wanden, waardoor de koppels tijdens hun scène de muziek wel kunnen buitensluiten en de omstaanders buiten kunnen meegenieten van het erotische tafereel. Ook het binnenplein van de kerker had nog mogelijkheid om verder aan te vullen. David wilde nog even afwachten of er interesse zou komen om een shibari-podium te bouwen, met stevige bouten in het plafond. Ook zou er, bij voldoende leden, nog een aantal bondage en spankingtoestellen geplaatst worden. Momenteel werd er bij de inrichting rekening gehouden met een ledenaantal van driehonderd personen. Moest dit aantal toch aanzienlijk hoger liggen, dan kon het koppel meer investeren alvorens het aantal toegelaten leden te verhogen.

‘Tevreden, muisje?’ Met een gelukzalige glimlach keek Cindy omhoog in Davids ogen.
‘Heel tevreden, Meneer.’ Hij kneep zachtjes in haar hand en leidde haar langs de verschillende speelkamers. Voor de laatste, de gevangeniskamer, hield hij stil en ging hij achter haar staan, zijn armen om haar heen.
‘Hier wil jij het liefst van al spelen, is het niet, muisje?’
‘Hhm-mm.’ In gedachten droomde ze al even weg. Haar beide polsen met stevige boeien vastgemaakt aan de uiterste zijden van de kleine cel, volledig overgegeven aan haar Dom.
‘Wees er maar zeker van dat ik je hier nog voor het einde van het weekend eens lekker in neem.’ Een siddering liep langs Cindy’s ruggengraat, het verlangen groeide tussen haar benen.
‘Kom, de grand-tour is nog maar net begonnen.’ Zijn hand greep de hare en hij nam haar mee naar de trap in het torengebouw die hen weer naar de triomfantelijk grote inkomhal bracht.

De enorme, in originele staat, houten voordeur gaf uit op de inkomhal van het kasteel. Rechts van de inkomhal, vooraan, bevond zich de toren, met daarin de trap naar de kerker en naar de uitkijktoren, waar eeuwen geleden de wacht op uitkijk stond over de bossen heen om tijdig de aankomst van vriend en vijand aan te kondigen. De oorspronkelijke vloer was onherroepelijk beschadigd, waardoor Cindy en David genoodzaakt werden op zoek te gaan naar een nieuwe vloer die binnen het geheel thuishoorde. Bij een antiekhandelaar in West-Vlaanderen vonden ze een groot lot authentieke grijze vloertegels. De grijze vloer paste perfect binnen de setting en sfeer van de totale omgeving. De bepleisterde muren ondergingen een grondige renovatie en de kaarsenkandelaar die centraal aan het plafond hing, werd vervangen door een enorme, kristallen kroonluchter die nog steeds ruim vier meter boven hun hoofden zweefde. Tegenover de voordeur aan het uiteinde van de twaalf meter diepe hal, bevond zich de imposante trap die gasten naar de eerste verdieping bracht. De trap, met een breedte van maar liefst vier meter, was gemaakt van donker eikenhout en werd tijdens de renovatie van een nieuw, bordeauxrood tapijt over de treden voorzien, afgewerkt met gouden randen. Het handsnijwerk in de leuning van de trap werd eveneens in zijn waarde hersteld en al het hout werd geboend. Tegen de muren hingen enorme erotische kunstwerken van een lokale kunstenaar. Geen goedkope, pornografische foto’s maar luxueuze schilderijen van opwindende taferelen in hun kasteel. De kunstenaar had zijn verbeelding volledig laten gaan.

Samen met David ging ze hand in hand de sauna binnen, die zich links van de inkomhal bevond. Hier konden gasten ontspannen en toch nog genieten van hun portie kink. Overal in het plafond werden bondagehaken voorzien. In de ruimte stonden verschillende, luxueuze loungebanken en een aantal spanking banken. In de saunacabines was spelen niet toegestaan om de gezondheid van hun leden te waarborgen, net als in het zwembad en de jacuzzi. Het personeel dat werd aangeworven om de verschillende massages uit te voeren, daarentegen, kon wel bij het nodige spel betrokken worden. Alle massagetafels werden immers voorzien van extra bondagemogelijkheden om op die manier de spanning op te drijven. Het binnenzwembad lag langs het grote raam dat volledig uitkeek op de tuin aan de zijkant van het kasteel. Op die manier konden gasten buiten ook toekijken op het spel in de sauna. Met een lichte tik op haar blote billen onder haar korte rok, maande David haar aan om hem te volgen naar het restaurant, dat achteraan het kasteel lag. Langs de achterdeur die enkel door personeel zou gebruikt worden, kwamen ze op het terras terecht, dat tijdens zonnige dagen vol zou staan met tafels om te genieten van het goed weer onder begeleiding van een drankje en een hapje.

Het restaurant met zomerterras had maar liefst zeventien tafels, allen voorzien van een hoog tafelblad en de nodige extra opties voor uren spelplezier. De kaarsen op de tafels werden gemaakt van speciale wax, uitermate geschikt voor een verhitte BDSM sessie. David en Cindy hadden een chef kok gevonden binnen het fetisj milieu die bereid was een erotisch menu samen te stellen. Ze hadden hem betrokken bij de inrichting van het restaurant wat intussen een prachtig resultaat opleverde. De toog hadden ze op de kop getikt bij een faillissementsverkoop en had jaren dienst gedaan in een oude brasserie op de Grote Markt van Brussel. Na de plaatsing ervan werd deze in een zwart likje verf gezet. De spots boven de toog werden afgewisseld door decoratieve vlammenschalen. De zwarte, metalen schalen hingen aan zware kettingen in het plafond en aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Binnenin de schalen bevonden zich kleine ventilatoren die een geel met rode stof in de vorm van een vlam deed flapperen, waardoor het leek alsof er brandende vlammen de ruimte verlichtten. Het donkerrode karpet op de vloer creëerde een warm gevoel en zorgde ervoor dat subs hier op blote voeten konden rondlopen. Iets waarmee in het hele kasteel rekening werd gehouden. Aan het plafond in de verbruiksruimte hingen kleinere kroonluchters in dezelfde stijl als de imposante grote broer in de inkomhal. Een doorgang gaf David en Cindy toegang tot hun club, die bereikbaar was via de inkomhal en het restaurant.

Een groot podium met andreaskruis stond in het midden van hun club, omringd door verschillende lederen loungezetels waar men even kon plaatsnemen om gezellig te babbelen, tot rust te komen na een intense scène of om toe te kijken naar andere koppels. In de club werden geen afgezonderde speelruimtes voorzien. Er stonden verschillende spanking banken, bondage toestellen, kooien en hemelbedden met de nodige bondagemogelijkheden. De muren werden zwart geverfd, net als het plafond, en de verlichting bestond hoofdzakelijk uit spots in diverse kleuren. Grote muziekboxen hingen strategisch opgesteld en in een hoek achteraan rechts was een kleine DJ opstelling voorzien. Het was niet zozeer de bedoeling om met een vaste DJ te werken die voor de nodige ambiance zou zorgen, meer dan een DJ die wist in te spelen op de noden afhankelijk van de aanwezigen en het spel dat op dat moment gaande was.

Cindy liet zich door David weer terug naar de inkomhal begeleiden, waar ze de brede trap naar de eerste verdieping opliepen naar hun hotelkamers en bioscoop. Eenmaal op de eerste verdieping toegekomen, keken ze meteen uit op een imposante ontvangstruimte met dieprode en gouden kleuren. De kunstwerken uit de inkomhal hingen ook hier tegen de muren en boven het receptiebureau hing ook weer een prachtige kroonluchter. Links bevond zich de bioscoopruimte, waar zowel erotische als hedendaagse films afwisselend zouden draaien. Afwijkend van een gewone bioscoopzaal, kon iedere Dominant hier zijn sub of slaafje op verschillende manieren vastbinden aan de stoelen of zich laten verwennen, naar de film kijkend met hun subje of slaaf op hun knieën tussen hun benen. Hier kon en mocht bijna alles.

Alle hotelkamers werden, net als de speelkamers in de kerker, in diverse thema’s voorzien. Het kantoor van de schooldirecteur, een uitgebreidere gevangenisruimte, een spiegelkamer, een kaarsenparadijs en nog een aantal unieke thema’s waar gasten zich kunnen uitleven. Alle kamers zijn voorzien van luxueuze bedden, al dan niet met een prachtige kooi eronder of in een hoek van de kamer. Een ruime collectie speelgoed is overal voorzien en uiteraard kunnen gasten nog altijd hun eigen speelgoedtas meebrengen. Cindy houdt even halt aan de Bondage Suprême hotelkamer, verlangend naar het plezier dat ze hier nog zal beleven, want daar is ze van overtuigd.
‘Ja hoor, kleine schat van me, ook hier ga ik jou nog op alle mogelijke manieren vastbinden. En ik leg alles vast op camera, zodat je nog wat kan nagenieten ook.’ Een rilling loopt langs haar ruggengraat terwijl David haar aanmaant mee verder te gaan. Ze hebben nog heel wat te bekijken, te genieten van hun eigendom, hun prestatie, voordat ze het met de wijde wereld delen. Nog heel even is er de stilte, de rust, voor de onherroepelijke en ontzettend hete storm die vanaf zaterdag losbarst binnen en buiten de muren van hun kasteel.

Het hotel beslaat een gedeelte van de eerste verdieping, de volledige tweede verdieping en een gedeelte van de derde verdieping. De ramen bieden een prachtig uitzicht op hun gehele eigendom met het bos, de aangelegde rozentuin en het zwembad in de achtertuin. Een deel van de derde verdieping is voorzien als opslagruimte voor themagerichte decoratie en de aanleg van hun handelsvoorraad voor hun winkel in het bijgebouwtje vooraan.

Weer beneden, neemt David haar mee naar het bijgebouw, waar hun erotische winkel volledig ingericht is en klaarstaat voor de verkoop van zwepen, handboeien, op maat gemaakte collars en nog zoveel meer speelgoed. Een uniek assortiment dat werd samengesteld met leveranciers uit Europa, Amerika en Azië. Enkel de beste kwaliteit voor hun leden en gasten zullen ze hier aanbieden. Naast hun erotische winkel in het bijgebouw is er nog een laatste overdekte speelruimte voorzien, in iedere zin van het woord. Hun Kink Café, voorzien van vijf Amerikaanse Pooltafels, vijf snookertafels en vier topbiljart tafels. Tegen de achterste muur staan zes dartsen en de antieke houten toog in het centrum van de ruimte werd in een authentieke bruine kleur behouden. Hun eigen, bruine kroeg, met een aantal tafeltjes en stoelen en uiteraard ontbreken ook hier de nodige spanking- en bondage banken niet. In iedere hoek staat een gevangeniskooi met extra bondageringen in de muren en het plafond bevestigd.

Hand in hand, genieten van de stralende zon die voor een heerlijk warme nazomer zorgt, wandelen ze langs het kasteelgebouw naar de achterkant van hun domein, waar ze verwelkomd worden door een prachtig, net gemaaide grasmat omringd door halfhoge hagen en uitgebloeide bloemen in de perken. Midden in de grasmat ligt hun buitenzwembad dat maar liefst acht op twintig meter beslaat, met buitendouches en ligstoelen op de weide. Het zal nog wel een aantal maanden duren voordat hun gasten, en zijzelf, hiervan gebruik kunnen maken. Achteraan leidt een smalle doorgang hen vlot over naar de aangelegde rozentuin, waar diverse rozenstruiken en bodembedekkers nog nabloeien tussen groene struiken, hoge grassen en verwelkte bloemensoorten. De tuinman plantte gisteren nog verschillende voorjaarsbollen zodat er reeds een kleurenpracht zichtbaar zal zijn vanaf maart of april volgend jaar, met een ruime keuze narcissen, tulpen en andere voorjaarsbloeiers. Zelfs de rozentuin bleef niet bespaard van speellocaties, waar hier en daar spanking banken staan en een andreaskruis in het midden van de tuin. Uiteraard werd er de nodige beveiliging voorzien om pottenkijkers te voorkomen. David had maanden geleden contact opgenomen met één van ’s werelds beste beveiligingsbedrijven, gelegen in Denemarken. Er werden sensoren geplaatst om naderende drones te bespeuren. Deze sensoren zenden een bepaalde frequentie uit waardoor de drones hun contact verliezen met hun bediening aan de grond en zo uit de lucht vallen. Over het hele terrein werden diverse hoge palen opgesteld waarop speciale spiegels werden geplaatst. Deze zorgen ervoor dat men van bovenaf geen inkijk heeft over het domein. De rozentuin werd volledig afgewerkt met een bijzonder gaas waardoor je wel naar buiten kan kijken maar niet van buitenaf naar binnen. Deze doek werd in het bos ook gespannen over de speellocaties die daar strategisch werden opgesteld.

Langs een zijuitgang van de rozentuin nemen Cindy en David een wandelpad in hun omringende bos. Hij lost haar hand, slaat zijn arm om haar schouder heen en trekt haar dichter tegen zich aan, zodat ze haar hoofd tegen zijn schouder kan laten rusten. Tevreden laat ze een kleine zucht ontsnappen.
‘Ik ben echt zo blij. Zo trots dat we dit gedaan hebben.’
‘Ik weet het, kleine muis van me. Ik ook. En ik weet dat het een succes zal zijn.’
‘Zijn er nog veel inschrijvingen binnen gekomen?’
‘Wel…’ Hij aarzelde even, drukte een zachte kus bovenop haar hoofd en ging weer verder. ‘Ik heb het je altijd wat verzwegen, maar momenteel hebben we al vierhonderdtachtig en nog een beetje aanvragen om lid te worden.’ Een korte, geschokte adem bleef in Cindy’s keel hangen. Ze wilde even stoppen met wandelen maar werd door David lichtjes gedwongen om door te stappen.
‘Vierhonder…’ Ze schudde met haar hoofd en knipperde met haar ogen. Ze kon het niet geloven. Dat was ruim het dubbele dan hetgeen ze gehoopt had.
‘Inderdaad, kleine muis van me. Vierhonderdtachtig. En de aanvragen blijven binnenstromen. Er zijn ledenaanvragen van heel wat mensen die we kennen, vrienden en kennissen uit de levensstijl in België. Maar blijkbaar doet het nieuws goed de ronde. Sinds een tweetal maanden komen er ook aanvragen binnen uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië en er zijn zelfs een aantal aanvragen uit Spanje, Italië en nog wat Oostblok landen.’
‘Hoe..’ Ze kan de woorden niet vinden. Totaal verbouwereerd van wat David haar net vertelde.
‘Ik heb het je van in het begin gezegd, lieverd. Dit project, dat komt helemaal goed. En geen paniek. Iedere aanvraag wordt volledig doorgelicht. Er komt hier niemand binnen met slechte bedoelingen. Onze levensstijl heeft al een slechte bijsmaak bij het gewone publiek, we nemen zoals afgesproken alle nodige voorzorgen.’ Opgelucht laat ze alle opgehouden adem uit haar longen ontsnappen. De zon werpt haar stralen zwakker dan tijdens de zomer door het bladerendek en Cindy geniet van de ontspannen sfeer die haar omringt. In de verte hoort ze stemmen. Geroezemoes.

‘Wat…’ Opnieuw trekt David haar dichter tegen zich aan.
‘Ik heb een kleine verrassing voor je.’ En weer kust hij haar zachtjes bovenop haar hoofd.
‘Maar… hoe…’
‘Ssht, maak je hoofd niet gek. Laat het maar op je af komen.’ Ze slaan een smal zijpaadje in en de radartjes in haar hoofd beginnen te draaien. ‘Weet je waar we naartoe gaan?’
‘Ik denk het.’ Haar stem onzeker, het geroezemoes stilaan luider en luider. ‘Naar de elfenkring?’
‘Inderdaad. Die heb ik vandaag speciaal uitgekozen omdat het jouw lievelingsplekje is in ons bos.’ Haar wangen beginnen te blozen, hoopvol op wat er komen gaat. Na de volgende bocht in het pad wordt de elfenkring helemaal zichtbaar. Een ruime, open cirkel in het bos met een aantal comfortabele, houten zitbanken langs de buitenzijde er omheen geplaatst. Verschillende van hun beste vrienden uit de levensstijl hebben plaatsgenomen op de banken. Hun gesprekken vallen stil en de rust keert volledig terug in de open ruimte. Voor even.

Cindy neemt de elfenkring in zich op. Haar ontwerp, haar idee, haar favoriete plekje op hun buitendomein. Tegenover haar, aan de andere zijde van de open plek, werd een houten wand geplaatst met daaraan diverse bondage ringen. Boven op deze wand werden verschillende balken bevestigd die als een soort open plafond naar voor spannen, steunend op pilaren aan hun uiteinden. Enkele bondageringen in deze balken zijn reeds voorzien van bondagetouw, rustend op de houten tafel die eronder staat. Links van deze wand staat een bondage guillotine. Een houten tafel waar de sub knielend op plaatsneemt, zodat de enkels worden vastgezet met metalen boeien. De nek van de sub steunt op een houten plank, vergelijkbaar met de dodelijk guillotine die razend populair is geweest in Frankrijk, met een andere plank erover heen, zodat de sub geen kant op kan. De armen liggen wijd gespreid naast het hoofd van de sub, vastgeketend met boeien rondom de polsen aan de houten armsteunen. In het centrum van de open plek staan drie schuine palen tegen mekaar leunend bovenaan, gelijkend op een halve tipitent. De verschillende bondageringen bieden unieke mogelijkheden om prachtige kunstwerken te maken. Afgaande op de touwen die reeds klaar hangen in haar favorieten setting, zal dat niet voor vandaag zijn. Rechts van haar staat een bondage bank, waarop de sub kan neerliggen met het bovenlichaam steunend op een draagvlak. Voor de onderarmen en onderbenen zijn er kleinere, lager gelegen draagvlakken, waar deze met stevige riemen worden vastgebonden, zodat de knieën ontlast worden. Ook het onderlichaam kan met een stevige riem worden vast gezet en ter hoogte van de nek bevindt zich een brede collar aan een korte ketting, verbonden aan de bondage bank.

‘Presenteer, muis.’ Fluistert David zachtjes in Cindy’s oren. In een oogwenk spreidt ze haar benen iets breder dan heupbreedte en plaatst ze haar armen achter haar hoofd, haar ellebogen vastnemend met de tegenovergestelde hand. Haar blik gaat niet langer rond de open ruimte, maar is voor haar op de grond gericht, klaar voor alles wat hij haar te bieden heeft vandaag. Een rilling loopt langs haar rug wanneer ze David voelt bewegen, even weg van haar, en hoe ze het ruisen van zijn kleding achter haar hoort. Ze voelt zijn armen over haar schouders en ziet ze vanuit haar ooghoeken verschijnen, in één hand een blinddoek. Teder en voorzichtig bindt hij de blinddoek voor haar ogen, strak genoeg om alles donker te maken en toch niet te strak waardoor ze sterretjes zou zien.
‘Volg’
‘Ja, Meester.’ Hij neemt haar beide handen in de zijne en leidt haar naar wat haar gevoel rechts aangeeft. Na een aantal passen houdt hij halt.
‘Strip voor me.’
‘Ja, Meester.’ Geblinddoekt doet ze haar witte blouse uit en voelt ze meteen de zachte wind langs haar huid strelen. Haar naakte borsten pikken de nieuwe sensatie meteen op en haar tepels steken al snel fier vooruit. Ze vouwt haar blouse zo goed als mogelijk op en strekt haar handen uit, zodat haar Meester David deze van haar kan aannemen. Zodra ze haar handen weer vrij heeft, maakt ze de rits van haar rokje los en laat deze van haar heupen op de grond vallen.
‘Ik zal die wel oprapen.’ Ze voelt hoe zijn handen langs haar benen naar beneden gaan totdat ze halt houden aan haar enkels. Eén van zijn handen verlaat haar lichaam, meteen gevolgd door zijn woorden. ‘Hef je rechtse voet op.’ Gehoorzaam doet ze wat hij haar opdraagt, en onder begeleiding van zijn hand, zet ze haar voet ook weer neer. ‘Nu links.’ Naakt staat ze voor hem, tegenover iedereen die hun tafereel gadeslaat, midden in hun bos, haar favoriete plekje. Ze voelt zijn handen over haar rug strelen en haar zacht dwingend in zijn gewenste richting duwen.
‘Leg je maar neer.’ Met haar handen voelt ze voorzichtig voor zich. Zijn handen helpen haar zoeken tot ze het draagvlak voelt. Met een hand heft hij haar rechtse been op totdat ze het kleine draagvlak voelt en zichzelf kan opheffen om zich meteen neer te leggen op de bondage bank. Terwijl hij continue contact houdt met haar lichaam, maakt hij haar onderbenen, onderlichaam en onderarmen vast met de riemen aan de bank om uiteindelijk ook de collar rond haar nek te bevestigen. Gewillig laat Cindy haar hoofd wat naar beneden hangen, waardoor haar haren over haar hoofd heen naar beneden vallen.

‘Meester Tim, mag ik mijn speelzak alsjeblief.’ Cindy hoort iemand opstaan en voetstappen die hun richting uitkomen. Een doffe plof op de grond schuin achter haar.
‘Alsjeblief Meester David. Veel plezier.’
‘Dank je wel, Meester Tim. Dat gaan we zeker beleven.’
‘Het is altijd een genoegen.’ De voetstappen verwijderen zich weer en al Cindy’s aandacht gaat naar de rits die ze hoort opengaan, het ruisen van de stoffen zak en de lichte kuch die uit Davids keel ontsnapt. Een klik. Koude vloeistof tussen haar billen. Ontspannen laat Cindy wat ingehouden adem los, wetende wat er gaat komen. Haar ademhaling wordt langzaam, diep in en weer uit. Ze voelt de top van een buttplug tegen haar gaatje. Diep inademen. Ontspannen. Ze voelt hoe het siliconen voorwerp zich een weg baant langs haar sluitspier heen. Rustig uitademen. Weer diep inademen. Wanneer de buttplug volledig in haar kontgaatje verdwijnt en haar sluitspier zich weer kan sluiten, bouwt de erotische spanning zich op in haar lichaam.
‘Niet verliezen, muisje. Die plug blijft zitten tot het einde.’
‘Ja, Meester.’ Ze voelt hoe haar clitoris begint te kloppen, vragend van verlangen naar meer. Opnieuw geritsel achter haar.
‘Ik ga je eerst even wat opwarmen.’ De uiteinden van de leren flogger lopen tergend langzaam langs haar bovenbenen, over haar billen naar haar onderrug en weer terug. Het kloppen van haar clitoris wordt sterker. De uiteinden van de flogger verlaten haar huid om met zachte slagen haar huid plekje per plekje aan te likken. Haar ademhaling versnelt, haar geest meer en meer vrij. Het slaan wordt harder, maar niet pijnlijk. Vandaag is het niet pijnlijk. Tergend spelend. Verleidend. Verlangens opbouwend. David laat de flogger in zijn draaiende pols rondgaan, telkens een andere plek van haar lichaam rakend. Haar bovenbenen, haar prachtige billen, totdat ze heerlijk opgewarmd en zachtjes rood zien.

Nadat hij de flogger weer heeft opgeborgen in zijn speelzak, knoopt hij zijn broek los en gaat voor Cindy staan. Hij haalt zijn stijve pik tevoorschijn en streelt ermee zachtjes langs haar lippen.
‘Pijpen, klein sletje van me.’ Meteen opent ze gewillig haar lippen en sluit haar mond volledig langs zijn warme schacht heen. Ze laat haar tong rond zijn eikel heen gaan en zuigt verleidelijk langs zijn vlees. Een kreun ontsnapt zijn keel terwijl hij haar haren vastgrijpt en haar hoofd lichtjes omhoog trekt.
‘Goed ver open, kleine muis. Goed ver open. Ik wil je tot helemaal achteraan nemen.’ Ze opent haar mond zo ver als ze kan en laat hem diep in haar mond tot achter in haar keel stoten. Slikkend. Door haar neus ademend. Rustig ademhalend. Opnieuw slikkend.
‘Aarrgghhh!’ Zijn ritme vertraagd. De diepte die hij neemt vermindert.
‘Rustig schatje. Rustig. Anders gaat het veel te snel voorbij zijn.’ Hij haalt zijn stijve lul uit haar mond, zakt door zijn knieën en kust haar vol passie.
‘Kom, tijd voor mijn kunstwerk.’ Rustig loopt hij langs haar heen en maakt haar los van de bondage bank. Hij helpt haar liefdevol overeind en neemt haar in zijn armen mee naar de tafel aan de bondagemuur. David legt haar neer in het midden van de tafel en drukt een liefdevolle kus op haar voorhoofd en haar mond.
‘Ik ga je in een nieuw kunstwerk opknopen. Iets waar ik weken aan gewerkt heb. Vertrouw je me?’
‘Ja, Meester. Met heel mijn hart en ziel.’ Haar stem klinkt hees, afwezig. Precies waar hij haar wil hebben.
‘Wat is jouw stopwoord?’
‘Rood, Meester.’
‘Flinke muis.’ Meteen gaat hij aan de slag met de touwen om haar heen. Haar ademhaling blijft rustig en diep terwijl de sensaties van zijn aanrakingen en het touw haar steeds verder weg drijven. Hij fluistert zachte woordjes van bemoediging en bewondering terwijl hij de touwen rondom haar lichaam en aan de balken en palen bevestigt.

Haar benen zijn samengevouwen vastgebonden, haar voeten tegen haar hamstrings, met verschillende knopen over haar benen. Haar armen zijn kruislings op haar rug gebonden, met het touw langs haar lichaam, waardoor haar borsten fier naar voren steken. Met touwen bracht David haar knieën open langs haar lichaam, zodat ze volledig open ligt voor hem. Een geweven net onder haar rug ondersteunt haar, terwijl hij de uiteinden aan de palen aan de zijkanten bevestigt. Samen met twee van de toeschouwers verwijdert David de tafel waar Cindy op ligt en ondersteunt haar terwijl hij haar in de touwen laat liggen. Open en klaar voor hem. Liggend op zijn geweven net. Trots bewondert hij zijn kunstwerk. David haalt zijn cameratoestel uit zijn speeltas en neemt foto’s van zijn realisatie, zodat Cindy het nadien kan bewonderen.
‘Peggy, neem jij de camera van me over alsjeblief.’ Een onderdanige jonge vrouw die vlakbij op één van de banken zit, staat op en komt zachtjes naar hen toe.
‘Natuurlijk, Meester David.’ Ze neemt het cameratoestel van hem over.
‘Neem maar een aantal mooie foto’s van mijn prachtige sub terwijl ik alles afwerk.’
‘Ja, Meester David.’ Hij draait zich meteen weer om naar Cindy en leunt over haar heen, haar lichaam met zijn lippen verkennend. Zacht gekreun ontsnapt haar mond en met zijn vingers voelt hij hoe haar geile sappen meer en meer uit haar kutje sijpelen. Met zijn tong streelt hij langs haar tepels voordat hij even haar lichaam verlaat met nieuwe martelapparatuur in aanslag. Na een laatste lik aan haar tepels zet hij op iedere tepel een klem waar kleine gewichtjes aan bengelen. Cindy’s gekreun wordt luider en heser.
‘Hmm, Meester David. Alsjeblief.’
‘Alsjeblief, wat?’
‘Ik wil nog. Meer. Alsjeblief.’
‘Alles op zijn tijd, sletje van me. Alles op zijn tijd.’ Met zijn vingertoppen streelt hij tergend langzaam langs haar sidderende lichaam dat nergens heen kan. Volledig overgelaten aan zijn genade.
‘Geef me een kleur, lieve muis.’
‘Groen, Meester David… Helder … Fluo … Groen…’ Zelfs op de rand van haar subspace heeft ze nog gevoel voor humor. Met een vlotte beweging zet hij de volgende klemmen op haar schaamlippen en maakt de uiteinden ervan vast aan de touwen die haar boven- en onderbenen samenhouden. Helemaal open!

Knielend tussen haar benen laat hij zijn tong langs haar lippen glijden, haar heerlijke natte kutje in en weer uit. Haar kreunen wordt steeds luider, haar verlangen steeds duidelijker.
‘Alsjeblief Meester David. Alsjeblief. Ik kan niet meer.’
‘Niets van, lieve brave muis. Je komt pas als ik het zeg.’ Hij staat op, knoopt zijn broek weer los en laat deze net genoeg zakken zodat hij zijn stijve pik tegen haar kutje aan kan zetten. Hij neemt haar billen vast en stoot hard en diep bij haar naar binnen. Haar ademhaling versnelt nog meer en binnen in haar voelt hij hoe haar wanden zich om hem heen klemmen. Ze is niet ver meer van haar hoogtepunt verwijderd. Haar lichaam bewegend in het net waarop ze ligt, stoot hij steeds weer diep in haar.
‘Oh, nee!!!’ Nog even. Nog heel even. ‘Alsjeblief, Meester David. Alsjeblief!!!’ Dankbaar voor de afgelegen locatie laat hij haar luidkeels roepen. Smeken. Vragend naar haar verlossing.
‘Nee, nog niet.’ Uit zijn achterzak haalt hij de wandvibrator die hij eerder nam en plaatst deze tegen haar clitoris terwijl hij in haar blijft rammen. Haar wanden klemmen steeds harder, haar warme, zachte kutje steeds natter.
‘Nu! Kom maar!’ De verlossing omarmend laat Cindy zich volledig gaan. Ze geeft zich helemaal over aan het opbouwende gevoel in haar lichaam. Haar clitoris trilt van verlossing, haar spieren verkrampen en een luide kreun ontsnapt haar keel. Haar kutje spant zich nog meer aan en neemt David zo mee in zijn bevrediging.

Langzaam maar zeker daalt Cindy weer terug op aarde, gewikkeld in een warm deken op Davids schoot, haar hoofd tegen zijn bovenlichaam leunend. Ze hoort zacht gepraat langs haar, stille gesprekken, waardoor ze beseft dat alle genodigden nog steeds aanwezig zijn. Knipperend opent ze haar ogen en vleit ze zich nog dichter tegen David aan.
‘Welkom terug, lieve schat van me.’ Een brede glimlach spreidt zich over haar gezicht. Wat heeft ze daarnet heerlijk genoten. ‘Gaat het alweer met je?’ Zachtjes knikt ze. ‘Denk je dat je al op je benen kan staan?’ Vragend heft ze haar hoofd op zodat ze hem aan kan kijken.
‘Waarom?’
‘Omdat ik nog een kleine verrassing voor je heb.’
‘Nog een verrassing? Wauw, waar heb ik dit allemaal aan verdiend?’
‘Omdat je ons project zo perfect mee hebt helpen opbouwen.’ Voorzichtig helpt hij haar mee op haar voeten. Rondom zich kijkend, ziet ze iedereen op kleine kussens in een halve cirkel rondom hen zitten, in drie rijen achter mekaar.
‘Kom maar hier, naast me zitten.’ Hij klopt met zijn hand op het tapijt waar hij in kleermakerszit op zit. Dan valt haar oog op Meester Tim, die voor hen zit. Verbaasd kijkt ze hem aan, waarna ze zijn gebaar volgt en in kleermakerszit naast David gaat zitten. Haar polsen zitten vastgebonden in een set fijne handboeien, waardoor ze haar beide handen in haar schoot legt. David legt zijn linkse hand over haar handen heen. Meester Tim, die hen aankijkt, neemt een houten doosje naast zich, zet het tussen hen in en opent het deksel. Een prachtige slinger met kleine, witte bloemen ligt in het kistje.
‘Liefste Cindy. Zonder jou was dit allemaal niet gelukt. Jij bent mijn engel, mijn thuishaven, mijn hele wereld. Een huwelijk hebben we al gehad. Ook in een rozenceremonie verklaarde jij jouw eeuwige dienstbaarheid aan mij. In dit moment, hier en nu, wil ik jou mijn dankbaarheid tonen. Voor de voorbije jaren, de voorbije maanden. Voor alles wat wij twee samen hebben. Ik geef je deze bloemen, als teken van mijn liefde, mijn zorgzaamheid en mijn vertrouwen in jou, zoals jij jouw vertrouwen aan mij schenkt.’
David neemt de bloemenslinger uit het kistje, neemt haar handen en heft deze op tot haar borsthoogte en legt liefdevol de slinger over haar polsboeien heen, rondom haar polsen wikkelend. Een enkele traan van ultiem geluk ontsnapt Cindy’s oog terwijl ze zijn handeling gadeslaat. Oprechte liefde, niet meer, niet minder. Voor altijd is ze van hem.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s