Wie ben ik?

Aangenaam, daar begin je vaak als je jezelf voorstelt.

Ik ben Lenna, geboren in 1980, gescheiden en intussen hertrouwde mama van 3 fantastische uitdagingen. Mijn echtgenoot heeft ook 3 kinderen, dat brengt het totaal op 6. Velen schrikken als ze dit horen. 6 kinderen! Ik zou ze geen van allen nog kunnen missen. Ze zijn een verrijking, een uitdaging, een bron van onvoorwaardelijke liefde en telkens opnieuw weer een levensles.

FB_IMG_1534361778675

Ikzelf ben ook een wandelende uitdaging. Dit omdat ik HSP ben met ADD. Betekent dus dat mijne ene kant niet liever doet dan de grenzen op te zoeken, adrenaline op te snuiven en de kantjes eraf te lopen, terwijl mijn andere kant overgevoelig is aan drukte, stressfactoren en onrust. Alles behalve een ideale combinatie. Ik weet dit nu ongeveer een half jaartje en ben er sinds kort kei hard met aan de slag.

Mijn leven staat op een kantelpunt. Een moment waarop alles kan veranderen en niets nog wordt wat het ooit is geweest. Ik neem jullie graag mee in dit kantelpunt, hopende dat het voor mezelf een motivatie is om door te zetten, om vol te houden, om er voor te blijven gaan.

Vorige week ben ik getrouwd. Echtgenoot nummer 2. Vorige maand ontving ik mijn ontslag om medische overmacht; burn-out lag aan de grondslag daarvan. Sinds een paar maanden werd ik vastgesteld met HSP bovenop mij ADD, hetgeen ik al weet sinds mijn 17de. Ik wil van dit alles het beste maken. Er helemaal voor gaan:

62480288_1282610895230478_3309100468516421632_n

Per 1 juli wil ik via de springplank starten in bijberoep. Enerzijds wil ik Leen ’n Party Planner uitbouwen, waar ik mensen met plezier begeleid met de organisatie van communie- of lentefeesten en huwelijken. Anderzijds wil ik SYBIAS Marketing op de kaart zetten, waar ik kleine ondernemingen wil helpen met hun Social Media Marketing. 2 ondernemingen in 1 klap.

Ik wil jullie meenemen in mijn zoektocht naar mezelf. Wie is Lenna, HSP’er en ADD’er en hoe vind ik voor mezelf de rust en de uitdagingen die ik nodig heb  binnen mijn persoonlijkheid.

Als pas gehuwd koppel in een nieuw-samengesteld gezin, vertel ik jullie graag over onze uitdagingen en overwinningen. Over hoe wij als koppel het doen werken en hoe wij onze kinderen naar een mooie toekomst proberen te begeleiden.

Mijn grote hoop is om iedere dag een mooie stap naar verandering te brengen, om mijn dromen te bereiken. Een weg van hard werken en doorzetten. Ik hoop anderen te kunnen motiveren om ook deze weg in te slaan. Met vallen en vooral heel veel opstaan en doorgaan.

Lenna … xXx …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s