Valentijn

Vieren jullie Valentijn?

Wij wel. En daar ben ik eigenlijk wel blij om. Ik hoor steeds vaker dat het maar een belachelijke dag is, dat je alle dagen de liefde moet vieren en dat je het hele jaar door toch van je partner houdt. Ja, helemaal waar. En op Valentijn zetten we dat net iets meer in de verf dan al die andere dagen.

We vieren toch ook Kerstmis, zonder ooit nog naar de kerk te gaan. Of Pasen, zonder nog echt te weten waar het eieren rapen vandaan komt. Laat staan dat iedereen weet waar Pasen voor staat. Het doet mij zelfs pijn om op TV mensen te horen verklaren dat we met Pasen toch de dood van Jezus herdenken. We zetten ieder jaar mama in de bloemetjes, en die is toch ook iedere dag van het jaar onze mama. Dus waarom ook niet die ene dag wat extra aandacht besteden aan onze relatie. Aan samenzijn.

13 02 2019

Voor mij is Valentijn een moment waarop mijn liefde voor hem even extra naar buiten mag komen. Een heel klein beetje overdaad met kleine cadeautjes. Dat hoeft echt niet veel te zijn. Wat ik hem gehaald heb, dat verklap ik nog even niet hoor. Nee, tot mijn grote vreugde is hij immers een fan van mijn blog en leest hij dagelijks ieder artikel. Dus nee, het zou de verrassing helemaal wegnemen. Wil je echt weten wat ik hem gehaald heb, volg me dan op Insta, dan zie je het morgen zeker verschijnen. xxx

Wat mij morgen te wachten staat, dat weet ik zelf ook nog niet helemaal. We gaan uit eten. Daar stopt de informatie die ik kreeg. Ik mag me netjes opkleden, geen jeans met een comfy trui die me beschermd tegen de gure avondkoude in deze tijd van het jaar. Een jurk, hoge hakken (die ik trouwens bijna altijd aanheb). Iets gezellig. Ik heb er geen idee van waar we naartoe kunnen gaan. Geen idee wat hij in gedachten heeft. En dat maakt me gek! Ik hou er zelf van om anderen te verrassen, maar kan er zelf niet goed tegen om verrast te worden. Ik houd namelijk heel graag de controle over alles.

Ik ga genieten, dat weet ik wel. Een hele avond met ons twee. Heerlijk tafelen, want ik ben ervan overtuigd dat hij wel een leuk en gezellig stekje heeft uitgekozen. Een hele avond de focus op mekaar. Babbelen. Herinneringen ophalen aan de voorbije 3 jaar en uitkijken naar onze toekomst samen.

12 02 2019

Ik hou van Valentijn. Het is voor mij echt een dag dat onze liefde gevierd wordt. En dat hoeft niet super groot of mega duur te zijn. Ik kan het net zo goed thuis vieren hoor. Scampi in look klaarmaken met een gratin, kaarsje op tafel en een zacht muziekje op de achtergrond. Meer moet dat soms al niet zijn. Gewoon, samenzijn.

Ik ben benieuwd naar jullie plannen voor Valentijn. Wat gaan jullie doen? Wie weet haal ik er nog toffe ideeën uit voor de komende jaren.

Lenna ..xXx..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s