L’Eau Pure U4.

Rillend van de koude, druk ik verwachtingsvol op het kleine witte belletje naast de voordeur. Hoewel de auto vlakbij geparkeerd staat, heeft de avondkoude meteen vat op mijn lichaam. Hij neemt me even vast en wrijft zijn handen op en neer langs mijn bovenarmen, hopende dat hij me zo wat kan opwarmen.

Eindelijk zie ik een jong meisje komen aanrennen. Ze draait de sleutel met een klik in het slot om en opent de deur voor ons. Galant laat ze ons voorgaan alvorens plaats te nemen achter het ruime, houten bureau dat centraal in de lobby opgesteld staat. Ze controleert onze reservering en gebaart ons om plaats te nemen in de sofa die in een hoek opgesteld staat. Ik vind het niet bijster warm en houd mijn jas nog even aan.

Tien minuten later volgen we datzelfde jonge meisje de gang door, helemaal naar het einde toe. Ze opent de deur van onze unit voor ons en toont ons snel de mooi ingerichte faciliteiten. De warme inrichting van de inkomhal trekt zich helemaal door in deze unit. Statische beelden, mozaïek wanden, aangestoken kaarsen in ruime vazen.

20190120_195911

Eerst even gezellig opwarmen in de sauna. Een kwartiertje ogen sluiten, tot rust komen. De warmte neemt me zwaar op de adem, wat ik helemaal niet gewoon ben van een sauna. Ik laat het over me komen en probeer mijn rust te vinden. Diep ademen via mijn buik. Een kwartier later plons ik in het ijskoude zwembad water. Heerlijk en verschrikkelijk tegelijk. En wat ben ik snel uitgeput. Amper twee lengtes en ik ben buiten adem. Mijn conditie is er echt niet meer.

Dan maar even opdrogen onder de infrarood. Heerlijk ontspannen lig ik naast hem, vingers in mekaar verstrengeld. Dit is liefde, dat weet ik zeker.

20190120_210244

Zachter hoor ik jacuzzi mijn naam fluisteren, dus geef ik gehoor en probeer me te ontspannen terwijl de warme stralen tegen mijn rug en benen aanstromen. Ik voel alle spanning in mijn rug. Spanning die ik al weken probeer te negeren, wat nu niet langer kan. Geen houding is goed. Ik neem me voor om toch beter naar mijn lichaam te gaan luisteren.

20190120_195948

Na drie uurtjes, een fles witte wijn, meerdere hammams, sauna’s en bubbelbaden zit onze avond er weer op. En of ik genoten heb! Heerlijk was dit weer. Hopende mijn batterij weer een beetje te hebben bijgeladen, wandel ik met hem weer door de koude naar de auto toe. Nog voor we de straat uit zijn, sluiten mijn ogen zich. Het was heel fijn.

Lenna ..xXx..

L’eau Pure

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s